Wil je jouw verpakkingen bedrukken? Heel goed idee! Super vet namelijk om een herkenbare verpakking te ontwikkelen met jouw bedrijfsnaam of logo erop. Zo zet je jouw verpakking in als marketingmiddel en is het voor jouw klant nóg leuker om het pakketje te ontvangen! 

Als je jezelf al wat meer hebt verdiept in bedrukte verpakkingen, zal het je niet onopgemerkt zijn gebleven, dat het bedrukken van verpakkingen in veel gevallen niet mogelijk is bij lage aantallen (afhankelijk per verpakking) of dat prijzen bij lage aantallen wel heeel erg toenemen ten opzichte van een onbedrukte variant.

Wij hebben hier een oplossing voor gevonden door een partnership aan te gaan met Packhelp.com, zodat wij ons kunnen blijven focussen op waar we écht goed in zijn; standaard, onbedrukte verpakkingen. Packhelp.com is hét platform van Europa voor bedrukte verpakkingen in kleine oplages. Het bedrukken van verpakkingen is mogelijk vanaf 30 stuks. Daarnaast biedt Packhelp een leuke, gebruiksvriendelijke ontwerptool, waarmee je jouw verpakking binnen een handomdraai hebt ontworpen. Bovendien is de levertijd van bedrukte verpakkingen veel sneller dan andere spelers in de markt. Wij willen niks liever dat jij blij bent met jouw verzendverpakkingen; onbedrukt? Dan zijn wij dé partij voor je. Bedrukt? Dan verwijzen we je graag door naar onze partner Packhelp.com.