Verzendverpakkingen bestel je met het grootste gemak bij Ecompack.nl. Met meer dan duizend verschillende verpakkingen, hebben we altijd een verpakkingsoplossing voor jou! Ons doel is om webshops en andere handelaren te voorzien van hoogwaardige verzendverpakkingen tegen voordelige prijzen.

Maar welke verzendverpakking past het beste bij jouw product? We leggen de verschillende verpakkingen hieronder kort en eenvoudig uit. 

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdoos verzendverpakking

Deze verzendverpakking is misschien wel 's werelds bekendste doos en veel gebruikt door webshops en verhuisbedrijven. De Amerikaanse vouwdoos is voor specialisten ook wel bekend als de fefco 0201 doos (modeltype). De doos heeft vier kleppen aan beide zijde, die handmatig dichtgevouwen moeten worden en met verpakkingstape aan elkaar vastgemaakt worden. Dit is eigenlijk de meeste eenvoudige doos uit het assortiment. Mooi in eenvoud zullen we maar zeggen ;-). 

 

Brievenbusdozen

Brievenbusdoos verzendverpakking

Brievenbusdozen zijn geschikt voor het versturen van kleinere, lichte producten die door de brievenbus passen. Met een brievenbusdoos bescherm je én presenteer je jouw producten optimaal en bespaar je ook nog eens op portokosten omdat brievenbuspost stukken goedkoper is dan pakketpost. Een ander voordeel van een brievenbusdoos is dat de ontvanger niet hoeft thuis te zijn. Onze brievenbusdozen zijn verkrijgbaar met een opening aan de korte én aan de lange zijde. De grootste brievenbusdoos heeft een formaat van 350 x 250 x 28 mm (binnenmaten). 

 

Autolockdozen

Wat is een autolockdoos? Een autolockdoos is een doos, zoals de naam al doet vermoeden, met een automatisch ‘slot’. De bouw van de autolockdoos is ontworpen voor het optimale opzet- gemak. In tegenstelling tot de Amerikaanse vouwdoos, vouwt deze doos zichzelf als het ware in elkaar. Dit is super handig, omdat je hierdoor meer kan verpakken in korte tijd. Daarnaast gebruik je minder tape, wat milieuvriendelijker is, maar er vaak ook wat netter uitziet. Veel autolockdozen zijn voorzien van een plakstrip, waardoor er zelfs helemaal geen tape meer zichtbaar is voor de klant. Autolockdozen zijn - samen met brievenbusdozen bij kleinere producten- veruit de populairste e-commerce verpakkingen. 

Enveloppen

Kartonnen enveloppenGoede verzendenveloppen zijn onmisbaar als je op een betrouwbare manier iets wilt versturen. In onze webshop kun je kiezen uit een zeer ruim aanbod aan enveloppen in verschillende varianten. Van klein tot groot en van eenvoudige enveloppen tot luchtkussenenveloppen. Met de juiste envelop komt jouw product op een veilige en betrouwbare manier op de juiste plaats van bestemming. Zoek je een envelop die de hoogste bescherming biedt? Kies dan voor onze luchtkussenenveloppen of kartonnen enveloppen